Praktijkruimte te huur voor gesprekstherapie, consultaties in de sociale en/of medische sector.

Praktijkruimte huren

Werkzaam in de sociale en/of medisch-psychologische sector en nog op zoek naar een geschikte praktijkruimte om te huren in Antwerpen?

De Praktijk van 3PSY Infant 0-6, Stroom Consult èn GiO vzw zijn gevestigd in Praktijkhuis T31, gelegen in de Tentoonstellingslaan te Antwerpen. een rustige en karaktervolle buurt. Vlot bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeergelegenheid.

Het gerenoveerde pand beschikt over 4 sfeervol ingerichte praktijkruimtes (15 m² of 26 m²) en 1 vergaderruimte (6-8 personen). Tevens kan men gebruik maken van een gemeenschappelijke wachtruimte in de inkomhal, secretariaat, sanitair (toilet en douche), keuken en een klein tuintje.

De praktijkruimtes zijn gericht op gesprekstherapie en worden bij voorkeur verhuurd voor activiteiten of consultaties in de sociale en/of medisch-psychologische sector.

Een ruimte huren kan per dagdeel van 4 uur. Er zijn 3 dagdelen: voormiddag, namiddag en avond. Deze kunnen afzonderlijk of samen gehuurd worden. Reductie bij het huren van meer dan 3 dagdelen. Prijs is afhankelijk van de gekozen ruimte maar u kan al beschikken over een praktijkruimte vanaf 20,00 €/dagdeel. Elke ruimte is voorzien van bureel, stoelen, zetels en boekenrek/kast.

Wifi, elektriciteit, water en schoonmaak zijn inbegrepen. Gebruik telefooncentrale en copy-printer kan in overleg.

Meer inlichtingen of navragen beschikbaarheid?

Stuur een mail naar heidi@3psy.be of contacteer ons op het nummer 03 216 70 90. Telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10h00 tot 15h00.

Praktijkruimte huren
Praktijkruimte huren
Praktijkruimte huren
Praktijkruimte huren
Praktijkruimte huren
Praktijkruimte huren
Praktijkruimte huren
Praktijkruimte huren
Praktijkruimte huren