VAKANTIE - Tijdens de zomervakantie is het secretariaat gesloten van 1 t/m 14 augustus 2024.

Contacteer ons

Een praktische vraag of aanmelden voor een eerste afspraak?

Vul onderstaand contactformulier in.

Tijdens weekdagen doen we ons best om je aanmelding binnen de 48 u te beantwoorden.

Telefonisch contact opnemen met 3PSY Infant?

Op dinsdag en donderdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 10u00 en 15u00, met uitzondering van vakantieperiodes. Even niet bereikbaar? Spreek een boodschap in en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

!!VAKANTIE!!

Tijdens de zomervakantie is er geen permanente aanwezigheid in de praktijk en worden boodschappen op het antwoordapparaat niet dagelijks beluisterd. Heb je in deze periode een dringende vraag, stuur dan een mail naar info@3psy.be.

OF

Voor vragen in verband met je afspraak, stuur je best een mail naar de persoon bij wie je een afspraak hebt voornaam@3psy.be

HET SECRETARIAAT ZAL GESLOTEN ZIJN VAN 1 TOT EN MET 14 AUGUSTUS.

Eerste afspraak? Wat meebrengen?

Voor een afspraak met een kinderpsychiater is altijd een verwijsbrief nodig van je huisarts, kinderarts, gynaecoloog of psychiater. Deze verwijzer kan ook voor jou het eerste contact leggen.

Ook vragen we je om op je eerste afspraak enkele klevertjes van de mutualiteit te voorzien om de derdebetalersregeling te kunnen toepassen.

Ziek?

Voel je je ziek of voel je je onvoldoende comfortabel om je te verplaatsen? Dan kan therapie op afstand een meerwaarde kan zijn.

Afspraken, therapiesessies, supervisie of overleg, kunnen dus zowel in onze praktijk of via video-consultatie doorgaan. Maar dit zal telkens met u besproken worden.

Afspraak annuleren of verplaatsen?

Indien u niet aanwezig kan zijn op een afspraak, neem dan contact op met de persoon bij wie je een afspraak hebt via mail.

voornaam@3psy.be

Hou er rekening mee dat we voor gemiste afspraken of afspraken die niet of binnen de 48 u (2 werkdagen) werden geannuleerd, steeds een vergoeding van 50,00 euro aanrekenen. Uur en datum van telefonisch contact of mail worden geregistreerd, u krijgt hiervan geen extra bevestiging.

3PSY

Tentoonstellingslaan 31
2020 Antwerpen

Tel 03 216 70 90

Gsm 0474 130 847

info@3psy.be