Contacteer ons

Een praktische vraag of aanmelden voor een eerste afspraak?

Vul onderstaand contactformulier in.

Tijdens weekdagen doen we ons best om je aanmelding binnen de 48 u te beantwoorden.

Telefonisch contact opnemen met 3PSY Infant?

Op dinsdag en donderdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 10u00 en 15u00, met uitzondering van vakantieperiodes. Even niet bereikbaar? Spreek een boodschap in en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

COVID-19

Vanaf 7 maart 2022 schakelt de coronabarometer naar code geel. Concreet betekent dit dat alle beperkingen vervallen. Enkel nog mondmasker aanbevolen of verplicht in zorginstellingen en het openbaar vervoer.

Concreet voor onze praktijk betekent dat je niet meer verplicht bent een mondmasker te dragen als je op consultatie komt, maar bevelen we het dragen van het mondmasker bij eventuele drukte in de wachtzaal gezien de beperkte ventilatie.

Ben je in quarantaine of voel je je onvoldoende comfortabel om je te verplaatsen? Dan kan therapie op afstand een meerwaarde kan zijn.

Afspraken, therapiesessies, supervisie of overleg, kunnen dus zowel in onze praktijk of via video-consultatie doorgaan. Maar dit zal telkens met u besproken worden.

Eerste afspraak?

Voor een afspraak met een kinderpsychiater is altijd een verwijsbrief nodig van je huisarts, kinderarts, gynaecoloog of psychiater. Deze verwijzer kan ook voor jou het eerste contact leggen.

Ook vragen we je om op je eerste afspraak enkele klevertjes van de mutualiteit te voorzien om de derdebetalersregeling te kunnen toepassen.

3PSY

Tentoonstellingslaan 31
2020 Antwerpen

Tel 03 216 70 90

Gsm 0474 130 847

info@3psy.be