Contacteer ons

Een praktische vraag of aanmelden voor een eerste afspraak?

Vul onderstaand contactformulier in.

Tijdens weekdagen doen we ons best om je aanmelding binnen de 48 u te beantwoorden.

Telefonisch contact opnemen met 3PSY Infant?

Op dinsdag en donderdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 10u00 en 15u00. Even niet bereikbaar? Spreek een boodschap in en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op, met uitzondering van vakantieperiodes.

Door coronamaatregelen verloopt het bezoek in ons centrum een beetje anders. Om ervoor te zorgen dat alle therapiesessies veilig kunnen verlopen vragen we om de algemene richtlijnen te volgen. Ben je in quarantaine of voel je je onvoldoende comfortabel om je te verplaatsen? Dan kan therapie op afstand een meerwaarde kan zijn.

Concreet betekent dit dat er afspraken, therapiesessies, supervisie of overleg, in onze praktijk of via video-consultatie kunnen doorgaan. Maar dit zal telkens met u besproken worden.

COVID-19

Het is verplicht om een mondmasker te dragen in de wachtruimte, gang en trappenhal. Wanneer je plaatsneemt in de consultatieruimte en de afstand gegarandeerd is, mag je het mondmasker afnemen.

Ontsmet steeds je handen bij binnenkomst, hand-gel staat ter beschikking.

Eerste afspraak?

Voor een afspraak met een kinderpsychiater is altijd een verwijsbrief nodig van je huisarts, kinderarts, gynaecoloog of psychiater. Deze verwijzer kan ook voor jou het eerste contact leggen.

Ook vragen we je om op je eerste afspraak enkele klevertjes van de mutualiteit te voorzien om de derdebetalersregeling te kunnen toepassen.

3PSY

Tentoonstellingslaan 31
2020 Antwerpen

Tel 03 216 70 90

Gsm 0474 130 847

info@3psy.be