Contacteer ons

Contacteer ons

Nu de corona-maatregelen stilaan versoepelen verwelkomen we jullie graag terug in onze praktijk. Dit zal echter stap voor stap gebeuren. De voorbije maanden hebben we echter ervaren dat een video-consult een absolute meerwaarde kan zijn. Daarom willen we deze mogelijkheid blijven exploreren.

Concreet betekent dit dat er afspraken, therapiesessies, supervisie of overleg, in onze praktijk èn via video-consultatie zullen plaats vinden. Maar dit zal telkens met u besproken worden.

Een praktische vraag of wens je je aan te melden voor een eerste afspraak?

Vul onderstaand contactformulier in.

Tijdens weekdagen doen we ons best om je aanmelding binnen de 48 u te beantwoorden. Hou er rekening mee dat in een vakantieperiode de reactietijd wat kan oplopen.

Telefonisch contact opnemen met 3PSY Infant?

Op dinsdag en donderdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 10u00 en 15u00. Even niet bereikbaar? Spreek een boodschap in en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. .

Eerste afspraak?

Voor een afspraak met een kinderpsychiater is altijd een verwijsbrief nodig van je huisarts, kinderarts, gynaecoloog of psychiater. Deze verwijzer kan ook voor jou het eerste contact leggen.

3PSY

Tentoonstellingslaan 31
2020 Antwerpen

Tel 03 216 70 90

Gsm 0474 130 847

info@3psy.be