Contacteer ons

Contacteer ons

COVID-19

Omwille van de toenemende ernstige omvang van de COVID-19 crisis, die waarschijnlijk een tijdje zal aanhouden, zijn we verplicht het consultatie-werk te reorganiseren om een zo goed mogelijke bescherming voor ieder te garanderen.

Concreet betekent dit dat de meeste afspraken, therapiesessies, supervisie of overleg, via video-consultatie zullen plaats vinden. Soms kan het ook per telefoon, of uitzonderlijk met aanwezigheid in de consultatieruimte. Dit zal telkens met u besproken worden.

Het zal uiteraard voor iedereen even wennen zijn, al doende leert men snel! Laat ons samen deze nieuwe mogelijkheden exploreren!

Een praktische vraag of wens je je aan te melden voor een eerste afspraak?

Vul onderstaand contactformulier in.

Tijdens weekdagen doen we ons best om je aanmelding binnen de 48 u te beantwoorden. Hou er rekening mee dat in een vakantieperiode de reactietijd wat kan oplopen.

Telefonisch contact opnemen met 3PSY Infant?

Op dinsdag en donderdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 10u00 en 15u00. Even niet bereikbaar? Spreek een boodschap in en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. .

Eerste afspraak?

Voor een afspraak met een kinderpsychiater is altijd een verwijsbrief nodig van je huisarts, kinderarts, gynaecoloog of psychiater. Deze verwijzer kan ook voor jou het eerste contact leggen.

3PSY

Tentoonstellingslaan 31
2020 Antwerpen

Tel 03 216 70 90

Gsm 0474 130 847

info@3psy.be